Spring naar hoofd-inhoud
contactgegevens
Szydlowskiplein 22
4571 EW  Axel
0115 533333
info@luitjensretail.nl
openingstijden
maandag8:00 - 21:00
dinsdag8:00 - 21:00
woensdag8:00 - 21:00
donderdag8:00 - 21:00
vrijdag8:00 - 21:00
zaterdag8:00 - 21:00
zondag8:00 - 21:00

Openstaande vacatures

Parttime medewerker Family - solliciteer hier

Hey Horecatopper!! Zoek jij een baan als horeca medewerker bij het mooiste eethuis van Nederland? Ben jij gastvrijheid en heb je kwalitatieve service hoog in het vaandel staan? Dan ben jij bij Family Axel aan het goede adres!  Ervaring in de horeca is fijn, maar zeker niet vereist.

Wij zijn op zoek naar:

Medewerker bediening

Barman of -vrouw

Countermedewerker (zowel verkoop als bereiden van producten)

Keukenmedewerker

Afwashulp

Jij bepaalt (in overleg) wanneer en hoeveel je werkt!

 

Verkoopmedewerker AH parttime- solliciteer hier

Als verkoopmedewerker ben je werkzaam op de afdeling brood en/of kaas/vleeswaren. Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen over de producten op deze afdeling. Het is dus belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen. (avond- en weekenduren)

 

Groente en fruitmedewerker AH - solliciteer hier

Als Medewerker AGF ben je werkzaam op eerste afdeling bij binnenkomst van de winkel. Jij en jouw collega’s moeten samen zorgdragen voor een goede uitstraling van deze belangrijke afdeling. Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen over de producten op deze afdeling. Het is dus belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen. (12-18 uur)

 

Vulploeg medewerker AH parttime - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn zorg je ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Voor deze functie moet je een aanpakker zijn. (avonden en weekenduren)

 

Vulploeg medewerker AH vast - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn zorg je ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Voor deze functie moet je een aanpakker zijn. (20-24 uur)

 

Schoonmaak-kwaliteitmedewerker AH - solliciteer hier

Als kwaliteitsmedewerker zorg je er samen met je collega’s van de verschillende afdelingen voor dat de winkel schoon en veilig is. Voor klanten en voor iedereen die er werkt. Je controleert de temperatuur van de koeling en zorgt ervoor dat hygiëne regels en voorschriften worden nageleefd. (12-16 uur)

 

Caissière AH parttime- Solliciteer hier

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan. (avond en weekenduren)

 

Weekendhulp Bruna - solliciteer hier

Als weekendhulp bij Bruna zorg je voor een aantrekkelijke winkel en verleen je de juiste service aan klanten. (avond en weekenduren)

 

Groepsles instructeur Anytime Fitness - solliciteer hier

Als groepsfitness instructeur bij Anytime Fitness heb je een passie voor groepslessen en lesgeven en maak je een feestje van elke groepsles. Heb je nog geen ervaring, wij bieden ook opleiding- en stagemogelijkheden.