Spring naar hoofd-inhoud
contactgegevens
Szydlowskiplein 22
4571 EW  Axel
0115 533000
info@luitjensretail.nl
openingstijden
maandag8:00 - 21:00
dinsdag8:00 - 21:00
woensdag8:00 - 21:00
donderdag8:00 - 21:00
vrijdag8:00 - 21:00
zaterdag8:00 - 21:00
zondag8:00 - 18:00

Openstaande vacatures

(Personal)Trainer bij Anytime Fitness - solliciteer hier

Als trainer/personal trainer bij Anytime Fitness Axel begeleid je de leden goed en verrassend. Je bent in staat om te luisteren naar de doelen van je leden, een intake uit te voeren, metingen te verrichten en de sporter intrinsiek te motiveren. 

Heb je wel de 'skills', maar ontbreekt het je aan ervaring of zelfvertrouwen? Of lijkt het je fantastisch om onze leden te stimuleren, motiveren en enthousiasmeren, maar ontbreekt het aan de specifieke kennis? Wij bieden ook stage- en opleidingstrajecten.

 

Verkoopmedewerker AH - solliciteer hier

Als verkoopmedewerker ben je werkzaam op de afdeling brood en/of kaas/vleeswaren. Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen over de producten op deze afdeling. Het is dus belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen. (20-24 uur)

 

Vulploeg medewerker AH - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Je doet dit samen met een team. Zo help je elkaar en is het iedere dag weer gezellig. Voor deze functie moet je een aanpakker zijn. Je vindt het leuk om in teamverband te werken en klanten tevreden te houden. (20-24 uur)

 

Vulploeg medewerker AH - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn zorg je ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Voor deze functie moet je een aanpakker zijn. (avonden en weekenduren)

 

Caissière AH - Solliciteer hier

Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Voor deze functie moet je minimaal 16 jaar zijn. Je kunt precies werken en je vindt het leuk om met klanten om te gaan. (avond en weekenduren)

 

Weekendhulp Lekkersss - Solliciteer hier

Als weekendhulp bij Lekkersss stap je makkelijk op klanten af em ze te helpen met hun aankopen en bedien je de kassa. (avond en weekenduren + vakanties)

 

Weekendhulp Bruna - solliciteer hier

Als weekendhulp bij Bruna zorg je voor een aantrekkelijke winkel en verleen je de juiste service aan klanten. (avonden en weekenduren + vakanties)

 

Weekendhulp Gall & Gall - solliciteer hier

Als weekendhulp bij Gall & Gall ga je samen met de klant op zoek naar de perfecte drank voor elke gelegenheid. Je zorgt voor advies, hulp en inspiratie. (avonden en weekend + vakanties)

 

Groepsles instructeur Anytime Fitness - solliciteer hier

Als groepsfitness instructeur bij Anytime Fitness heb je een passie voor groepslessen en lesgeven en maak je een feestje van elke groepsles. Heb je nog geen ervaring, wij bieden ook opleiding- en stagemogelijkheden.