Spring naar hoofd-inhoud
contactgegevens
Szydlowskiplein 22
4571 EW  Axel
0115 533000
info@luitjensretail.nl
openingstijden
maandag8:00 - 21:00
dinsdag8:00 - 21:00
woensdag8:00 - 21:00
donderdag8:00 - 21:00
vrijdag8:00 - 21:00
zaterdag8:00 - 21:00
zondag8:00 - 18:00

Openstaande vacatures

(Personal)Trainer bij Anytime Fitness - solliciteer hier

Als trainer/personal trainer bij Anytime Fitness Axel begeleid je de leden goed en verrassend. Je bent in staat om te luisteren naar de doelen van je leden, een intake uit te voeren, metingen te verrichten en de sporter intrinsiek te motiveren. 

Heb je wel de 'skills', maar ontbreekt het je aan ervaring of zelfvertrouwen? Of lijkt het je fantastisch om onze leden te stimuleren, motiveren en enthousiasmeren, maar ontbreekt het aan de specifieke kennis? Wij bieden ook stage- en opleidingstrajecten.

 

Verkoopmedewerker AH - solliciteer hier

Als verkoopmedewerker ben je werkzaam op de afdeling brood en/of kaas/vleeswaren. Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten die meer informatie willen over de producten op deze afdeling. Het is dus belangrijk dat je snel kennis op doet over de producten die verkocht worden en dat je het leuk vindt om klanten te helpen. (24-32 uur)

 

Ochtend vulploeg medewerker AH - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn help je bij het lossen van de vrachtwagens en vul je de schappen. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Je doet dit samen met een team. Zo help je elkaar en is het iedere dag weer gezellig. Voor deze functie moet je een aanpakker zijn. Je vindt het leuk om in teamverband te werken en klanten tevreden te houden. (12 uur)

 

Vulploeg medewerker AH - solliciteer hier

Als vulploegmedewerker bij Albert Heijn zorg je ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. Voor deze functie moet je een aanpakker zijn. (avonden en weekenduren)

 

Schoonmaak-kwaliteitmedewerker AH - solliciteer hier

Als kwaliteitsmedewerker zorg je er samen met je collega’s van de verschillende afdelingen voor dat de winkel schoon en veilig is. Voor klanten en voor iedereen die er werkt. Je controleert de temperatuur van de koeling en zorgt ervoor dat hygiëne regels en voorschriften worden nageleefd. (18 uur)

 

Weekendhulp Gall & Gall - solliciteer hier

Als weekendhulp bij Gall & Gall ga je samen met de klant op zoek naar de perfecte drank voor elke gelegenheid. Je zorgt voor advies, hulp en inspiratie. (avonden en weekend + vakanties)

 

Groepsles instructeur Anytime Fitness - solliciteer hier

Als groepsfitness instructeur bij Anytime Fitness heb je een passie voor groepslessen en lesgeven en maak je een feestje van elke groepsles. Heb je nog geen ervaring, wij bieden ook opleiding- en stagemogelijkheden.